17-21 of Feb.    Dagens lunch         105 kr                         10-14                     Take away 98 kr

Sallad med dressing, bröd, smör och kaffe ingår alltid i lunchen

(L) = Innehåller laktos          (G) = Innehåller gluten

Torsdag

- Ärtsoppa med fläsk, senap och örter samt pannkakor med sylt och grädde (G/L)

-Viltskav med potatispure` och lingon (L)

-Pocherad sejfilé med paprikasås och ljummen potatissallad (L)

 Fredag

-Biffstroganoff med grädde, lök och dijonsenap serveras med kokt potatis (L)

-Lax och pangasius på spett med paprika, BBQ-sås och klyftpotatis (G/L)

Tisdag

-Bulgogi på viltkött, sesam, kimchi och jasminris (G)

Måndag

- Kalv tritip provencale med råstekt vitlökspotatis rödvinssås och vitlökssmör (L)

Onsdag

- Färsbiffar med gräddsås, pressgurka, rödlökschutney, gelé och kokt potatis (G/L)

-Stekt kaviarströmming med dill, potatispuré, lingon, citron och brynt smör (G/L)

Veckans Pasta:

Bolognese