20-24 of Jan.    Dagens lunch         105 kr                         10-14                     Take away 98 kr

Sallad med dressing, bröd, smör och kaffe ingår alltid i lunchen

(L) = Innehåller laktos          (G) = Innehåller gluten

Torsdag

- Ärtsoppa med fläsk, senap, örter samt pannkakor, sylt och grädde (G/L)

-Ungersk gulasch med basmatiris och gräddfil (L)

- Panerad stekt fisk med smögenröra, citronklyfta och kokt potatis (G)

 Fredag

- Pannbiff medrädvinsås, vitlökssmör, picklad rödlök och rostad potatis

- Pasta med fsk och räkor i vitvinssås smaksatt med dill och musselfond

Veckans Pasta:

Bolognese

Tisdag

- Yakiniku med jasminris, vårlök, sesamfrön och yakinukisås

- Rullad flundra bakad i ugn med dill och kaviarsås samt duchesspotatis

Måndag

- Kalvstek med gräddsås, lingon och kokt potatis (L)

- Stekt lax med sesamstekt pak choi, sojasås och vårlök, serveras med het nudelsallad (G)

Onsdag

- Bräserad oxkind med rödvinssås och potatisuré med smak av tryffel och vårlök (L)

- Stekt fiskfilé meniere med grönsakshollandaise och kokt potatis (G)